Új klíma beszerelése

Szerelés áraink:

Ingyenes felmérés az alábbi területeken: Biatorbágy 30km-es körzete

Helyszíni felmérés 10.000Ft

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak, mivel minden kivitelezés egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik! Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne kapni, az ajánlatkérés menüpontban igényelhet helyszíni felmérést. Extrém körülmények esetén, ahol a helyszín létrával nem megközelíthető, az alpin technikás kivitelezés, vagy emelőkosaras autó használatát a fenti díjak nem tartalmazzák!

Klíma javítás
Akár azonnali kiszállással.

Klíma javítás szolgáltatásunkra egyedi árajánlatot készítünk minden esetben miután megnéztük a hibás készüléket. Ha elromlott a klímája vegye fel velünk a kapcsolatot a visszahívást kérő űrlapon keresztül, vagy hívnon minket az alábbi telefonszámok egyikén:

telefon: +36 30 861 7959

Klíma karbantartás

Mint minden gép, a klímaberendezés is karbantartásra, tisztítására szorul. Használattól függően érdemes félévente – évente karbantartani. Ilyenkor a beltéri szűröket kitakarítjuk, a hőcserélőt fertőtlenítjük, az elektromos kötéseket, mókuskereket ellenőrizzük. Ha nagyon koszos a beltéri egység, akkor magasnyomásúmosóval átmossuk (zsákos tisztítás). A kültéri egység hőcserélőjét kitakarítjuk, a szükséges méréseket elvégezzük (áramfelvétel, nyomás). A karbantartás nem csak a klímaberendezés zavartalan működés miatt fontos, hanem az egészség megőrzése miatt is!

Hívjon minket bizalommal és segítünk!

Munkaidő: 08:00 - 20:00 h-V

Telefonszám:

+36 (30) 861-7959

Kér visszahívást?